Schoonmaak

Zowel voor u dagelijkse als u periodieke schoonmaakwerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres!

Regelmatig schoonmaakonderhoud

Hoe vaak en wat er precies moet worden schoongemaakt verschild per type onderneming en is mede afhankelijk van specifieke wensen. In overleg wordt de zogenaamde gewenste reinigingsgraad vastgesteld. Wij stemmen daarop de werkplanning, reinigingsmethodiek en middel op af om dit te kunnen garanderen!

De grote schoonmaak

Eens in de zoveel tijd is het nodig om alles eens extra onder handen te nemen. Vloeren, wanden, plafonds en meubilair verliezen langzamerhand vrijwel ongemerkt hun oorspronkelijke uiterlijk en worden dan vaal en smoezelig. Door intensieve reinigingsmethodes trachten wij het interieur zijn schone & frisse aanzien terug te geven en het opnieuw vuil worden terug te dringen!

 

Wij maken duidelijke afspraken wanneer bepaalde werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden worden vermeld in het werkprogramma.

Onderhoud van vloeren

Indien U een harde vloer van het merk FORBO heeft, kunnen wij deze volgens de richtlijnen van FORBO voor U onderhouden, zodat U garantie op deze vloer niet verloren gaat! FORBO hanteert bepaalde richtlijnen om de kwaliteit van de door hen geleverde vloeren te garanderen.

Wij zijn op de hoogte van deze richtlijnen en kunnen U vloer volgens deze richtlijnen voor U onderhouden!

Vaak kunnen wij U bestaande Linoleum/Marmoleum vloer er weer als nieuw laten uitzien door de bestaande waslaag/waslagen te verwijderen en van een nieuwe waslaag te voorzien. Dit zodat U de kosten voor een nieuwe vloer uitspaart!

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u vloer in perfecte staat blijft