Glasbewassing

Het gebruik van de ladder bij glas- en gevelreiniging staat constant onder druk, door de steeds veranderende regelwetgeving. Het is hierdoor niet meer toegestaan om op grote hoogte te mogen wassen op de ladder!

Wij hebben op deze verandering ingespeeld door de aanschaf van het TUCKERPOLE SYSTEEM. Met dit systeem kunnen wij zeer veilig en efficiënt Glas, kozijnen, beplatingen en reclameborden reinigen tot een hoogte van maar liefst 15 meter! Dit met beide benen op de grond.

Hoe werkt het tuckerpole systeem?

Bij telescoop glasbewassing maken wij gebruik van de eigenschap van puur water (dit is water zonder mineralen en kalk, oftewel gedemineraliseerd). Dit gebeurt door gebruik te maken van filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Hierdoor ontstaat water in de meest zuiverste vorm. Vanuit onze auto wordt het pure water met een druk van 7 BAR door de omnipole telescoop gepompt. De ramen worden hierbij geborsteld en goed nagespoeld! Door de goed reinigende werking van het pure water en het feit dat het water vlekvrij opdroogt zijn de zeem en wisser eigenlijk overbodig geworden. Het demineraliseren en filteren van het water hebben wij in eigen beheer, waardoor we volledige continuïteit en kwaliteit kunnen bieden.

Wat zijn de voordelen van telescoop glasbewassing?

  • Het is milieuvriendelijk
  • Er is 0% valgevaar
  • Er is geen belasting en/of beschadigingen van de gevel door bijv.. het gebruik van de ladder
  • Het is bijna overal inzetbaar tot ca 15 meter hoogte!
  • Er zijn geen kostbare constructies of aanpassingen nodig aan of om het pand/gebouw
  • Het droogt streep- en vlekkeloos op
  • Bij het wassen van de ramen wordt ook de omranding (bijv. het houtwerk of kunststof) schoongemaakt